• Centrul Medical IMAMED angajeaza frontdesk si asistente medicale
  • Centrul Medical IMAMED angajeaza frontdesk si asistente medicale
2000 RON Centrul Medical IMAMED angajeaza frontdesk si asistente medicale Alatura-te cu zambetul pe buze echipei noastre!

Anuntam ca incep interviurile pentru extinderea echipei.

Posturile libere sunt :

Receptie : Postul este FULL TIME. Activitatile de receptie vor consta in intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online (utilizam un soft propriu inovativ si simplu), raspunsul la mailurile pacientilor, etc. Varsta optima este 20-40 de ani.

Asistenta medicala : Postul este FULL TIME. Activitatile medicale consta in redactarea consulturilor efectuate de medici si a rezultatelor ecografice la calculator, asistarea medicului la actele medicale, recoltarea de analize de sange si ginecologice, montarea de holtere EKG si de tensiune, intampinarea pacientilor, efectuarea de programari telefonice si online, etc. In cadrul radiologiei (post asistenta medicala radiologie), activitatile se vor desfasura la rmn, computer tomograf precum si efectuarea mamografiilor. Varsta optima este 20-40 de ani.

Te asteptam cat mai repede cu un CV sau cu informatii suplimentare pe mail, la izabela.dimieru@imamed.ro , sau telefonic la 0766400245

Impreuna, ajutam pacientii nostri sa se bucure de sanatate!

Asistent medical

Contactează editorul

Nume: Ciprian Filipiuc

    Other products from Ciprian Filipiuc

    Centrul Medical IMAMED angajeaza frontdesk si asistente medicale